top of page

Over ons

Origineel%2520Te%253Befoon%2520shutterst

"Een onderneming die niets anders voortbrengt dan geld is een armzalige soort organisatie."

-Henry Ford-

Koenraet is een middelgroot assurantiekantoor.

 

Ons kleine gespecialiseerde team is tot grote daden in staat. We zijn goed opgeleid en volgen de ontwikkelingen op de voet. Doordat we flexibel zijn kunnen we ons vrij bewegen in een steeds rigidere verzekeringswereld. Bij ons geen helpdesks. We zijn de hele dag bereikbaar via één mobiel nummer. Dus ook via WhatsApp! Zo kunt u zich concentreren op uw eigen onderneming.

We werken met gerenommeerde partners, niet alleen Nederlandse verzekeraars, maar ook toonaangevende wereldwijde verzekeraars. Samen hebben we diverse collectieven opgericht. 

Verder zijn we al meer dan tien jaar preferent aanbieder van de Vereniging Aziatische Horeca Ondernemers (VCHO) met ongeveer vijftienhonderd leden. Ook is op het gebied van preventie een solide netwerk opgebouwd. 

We focussen ons het liefste op het adviseren en bemiddelen in verzekeringen. De randzaken zoals de polis opmaak, incasso en automatisering besteden we uit. We springen direct bij waar nodig. Onze dienstverlening stopt namelijk niet zodra u de handtekening zet. Integendeel; We behartigen permanent uw belangen en hebben periodiek contact om eventuele wijzigingen, die van invloed kunnen zijn op uw situatie, door te nemen.

U kent ons misschien nog niet. Dat kan heel goed. We doen niet aan marketing. Het heeft onze voorkeur dat onze klanten via mond op mond reclame bij ons aankloppen. Zo weten we van te voren van elkaar wie we zijn en bouwen we samen aan een mooie toekomst. Om dit ook zo voor onze kinderen te houden is het verder goed om te weten dat we proberen zo veel mogelijk energieneutraal te

werken. 

Wij nemen graag de tijd voor u!

Koenraet kijkt verder en werkt zoveel mogelijk Energieneutraal 

koengroennn.png
bottom of page